Aantrekkelijke prijzen Nooit een hoog starttarief

KLIK EN BEL TAXI SJOERD

STUUR EEN WHATSAPP BERICHT

Schipholtaxifriesland is dé specialist in personenvervoer van en naar luchthaven Schiphol en andere luchthavens in West Europa. Reeds vele jaren zijn wij met onze airportservice actief in het vervoeren van passagiers van en naar luchthavens per taxi en taxibus.

Met onze airportservice bieden wij vervoer aan, met zowel luxe wagens als personenbusjes, voor een aantrekkelijke prijs. U wordt ten alle tijden vervoerd in moderne, luxe uitgeruste voertuigen van recente bouwjaren, veelal van het merk Mercedes. Uw rit wordt niet gecombineerd met andere ritten en/of passagiers. U bent met een groot gezelschap? Ook touringcarvervoer van of naar een luchthaven kunnen wij voor u verzorgen.

Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door onze stiptheid, jonge luxe wagenpark, en onze zeer ervaren chauffeurs. Wij kiezen er expliciet voor om alleen te werken met chauffeurs die reeds een lange, bewezen staat van dienst hebben in het personenvervoer.

Wij zijn actief in Friesland, Groningen en Drenthe. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruik maken van onze diensten. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bedrijven rijden bij ons op rekening.

Boek nu direct uw luchthavenvervoer op www.schipholtaxifriesland.nl of maak gebruik van het hiernaast gelegen contactformulier.

Schipholtaxifriesland is onderdeel van Vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerk oplossingen in het personenvervoer én snel transport binnen West Europa.

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040