Prachtige auto's, vriendelijke chauffeurs en de beste service!

Taxi in Leeuwarden nodig?

Reeds vele jaren zijn wij met onze taxiservice een bekende verschijning in het nachtleven van Leeuwarden en de rest van Friesland. Wij bieden met onze luxe wagens en personenbusjes vervoer aan voor een aantrekkelijke prijs. Taxi vervoer in moderne, luxe uitgeruste voertuigen van recente bouwjaren, veelal van het merk Mercedes. Uw rit wordt niet gecombineerd met andere ritten en/of passagiers. Op zoek naar een taxi in Leeuwarden (en natuurlijk er buiten), dan staan wij voor u klaar.

Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door onze stiptheid, jonge luxe wagenpark, en onze zeer ervaren chauffeurs. Wij kiezen er expliciet voor om alleen te werken met chauffeurs die reeds een lange, bewezen staat van dienst hebben in het personenvervoer. 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Wij zijn actief in Leeuwarden en wijde omgeving en zijn voor taxivervoer  24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar.

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bedrijven rijden bij ons op rekening. Naast het horeca- en zakelijk vervoer zijn wij ook actief in het vervoeren van passagiers van en naar luchthavens per taxi en taxibus. Ook zijn wij een ervaren speler in het verzorgen van snel transport.

Taxi Sjoerd is onderdeel van Vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerk oplossingen in het personenvervoer én snel transport binnen West Europa.

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040