Luxe wagens en personenbusjes Snelle service voor lage prijs

KLIK EN BEL TAXI SJOERD

Voor uw zakelijk vervoer heeft u aan ons een betrouwbare, flexibele en boven alles een ervaren partner. Als geen ander begrijpen wij het belang van een goede, tot in de puntjes verzorgde ontvangst als uw relatie opgehaald of weggebracht wordt. Wij zijn immers het eerste of het laatste contactmoment met uw relatie. Wij zijn trots op onze samenwerking met onze opdrachtgevers. U kunt er gerust op zijn dat wij opereren als zijnde een verlengstuk van uw bedrijf. Onze chauffeurs spreken vloeiend Engels en Duits. Wij opereren vanuit Leeuwarden,en zijn actief in heel Friesland, Groningen en Drenthe.


Wij onderscheiden ons van onze collega-bedrijven door onze servicegerichtheid, onze punctualiteit en ons jonge, goed verzorgde wagenpark. Daarnaast zijn wij trots op het feit dat wij alleen werken met zéér ervaren (directie) chauffeurs. Dat wij 100% discreet zijn spreekt voor zich. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om op rekening te rijden. Heeft u aanvullende wensen m.b.t. uw vervoer? Graag zijn we u tot dienst. Neemt u gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Taxi Sjoerd is onderdeel van Vervoersgroep Noord BV, de specialist in maatwerk oplossingen in het personenvervoer én snel transport binnen West Europa. Reeds vele jaren verzorgen wij voor diverse bedrijven en instellingen het (directie)vervoer. Wij bieden een breed scala aan diensten aan op het gebied van personenvervoer, vervoersmanagement en snel transport. Wilt u meer weten over ons dienstenpakket? Neem contact met ons op via het hiernaast afgebeelde contactformulier of bel direct met 058-2023040. Graag komen we bij u langs en leggen geheel vrijblijvend uit wat we precies allemaal voor uw organisatie kunnen betekenen.

Contact
Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier.
U kunt natuurlijk ook bellen met 058-2023040